Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 21 Μάρτιος 2020

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

ευχόμαστε να είστε και να παραμείνετε υγιείς εσείς και οι μαθητές μας !!!

Μέσα στη λαίλαπα της επέλασης μιας απειλής που έχει σταματήσει τη ροή της καθημερινότητας όλων μας, η εκπαιδευτική κοινότητα προσπαθεί να σταθεί όρθια. Φιλοδοξούμε να υπερκεράσουμε το φόβο και την τρομοκρατία της αρρώστιας, να σταθούμε με μαχητικότητα απέναντί της και να δείξουμε στους μαθητές μας, ότι είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις νέες εμπειρίες τους και να τους καθοδηγήσουμε σε νέους τρόπους εργασίας και γνώσης.

Για τη δυνατότητα συμμετοχής των μαθητών/τριών στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

Οι γονείς/κηδεμόνες όπως μεριμνήσετε για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης στη σελίδα:

https://register.sch.gr/students/

ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο Α.Μ. ΜΑΘΗΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ mail ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.

 

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ: (πληκτρολογώντας ΓΥΜΝΑΣΙΟ και από την αναδυόμενη λίστα θα επιλέξετε:

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΕΒΡΟΥ - Περιοχή: ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Η προσπάθεια είναι καινούρια για όλους και σας παρακαλούμε να δείξετε υπομονή και κατανόηση. Έχετέ μας εμπιστοσύνη και υποστηρίξτε το εγχείρημά μας, ώστε οι μαθητές μας να ανταποκριθούν.

Πληροφορίες:

Ο Διευθυντής

Σταματόπουλος Χαράλαμπος

Τηλέφωνο- FAX     : 25530 51294

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμφανίσεις: 564